EvenimenteRezina

Dialogul dintre autorităţile publice şi oamenii de afaceri lasă de dorit

În sala de ședințe a Consiliului raional Rezina recent s-a desfășurat Masa rotundă Guvernarea transparentă și incluzivă: participarea mediului de afaceri la dialog cu autoritățile publice. Evenimentul a fost organizat de Centrul de Antreprenoriat și Politici Economice, Camera de Comerț și Industrie a R. Moldova, Agenda Locală de Business și Centrul Internațional de Antreprenoriat Privat.

Întrunirea a avut drept scop elucidarea problemelor care există între autoritățile publice și business şi soluţiile de îmbunătățire a dialogului. Au participat reprezentanți ai autorităţilor publice locale din Rezina şi din Șoldănești, societăţii civile și mass-media, agenți economici.

Directorul Filialei Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Vitalie Colun (în stânga) şi juristul Viorel Pârvan au vorbit despre importanța îmbunătățirii dialogului între autoritățile publice și business.

Participanții s-au axat mai mult pe problemele existente în aceste relaţii şi care împiedică dezvoltarea businessului mic şi mijlociu, lipsa transparenţei în activitatea mai multor autorităţi publice, au venit cu propuneri pentru a schimba situația.

Liuba Stavinschi

 

 

Miercuri, electoral

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker