EvenimenteRezina

Dialogul dintre autorităţile publice şi oamenii de afaceri lasă de dorit

În sala de ședințe a Consiliului raional Rezina recent s-a desfășurat Masa rotundă Guvernarea transparentă și incluzivă: participarea mediului de afaceri la dialog cu autoritățile publice. Evenimentul a fost organizat de Centrul de Antreprenoriat și Politici Economice, Camera de Comerț și Industrie a R. Moldova, Agenda Locală de Business și Centrul Internațional de Antreprenoriat Privat.

Întrunirea a avut drept scop elucidarea problemelor care există între autoritățile publice și business şi soluţiile de îmbunătățire a dialogului. Au participat reprezentanți ai autorităţilor publice locale din Rezina şi din Șoldănești, societăţii civile și mass-media, agenți economici.

Directorul Filialei Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Vitalie Colun (în stânga) şi juristul Viorel Pârvan au vorbit despre importanța îmbunătățirii dialogului între autoritățile publice și business.

Participanții s-au axat mai mult pe problemele existente în aceste relaţii şi care împiedică dezvoltarea businessului mic şi mijlociu, lipsa transparenţei în activitatea mai multor autorităţi publice, au venit cu propuneri pentru a schimba situația.

Liuba Stavinschi

 

 

Miercuri, electoral

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close