EvenimenteRezina

Crimă din gelozie, la Rezina. Tânără de 19 ani din Ungheni, ucisă și îngropată în pădure la Echimăuţi

 Trupul neînsuflețit al unei tinere a fost găsit în pădure, după ce aceasta a dispărut la începutul săptămânii trecute. Descoperirea macabră a avut loc marţi, 15 octombrie c., în localitatea Echimăuți, din raionul Rezina, transmite deschide.md.

Rudele victimei, o tânără în vârstă de 19 ani originară din Ungheni, au solicitat ajutorul poliției luni, 7 octombrie, după ce aceasta nu a mai dat niciun semn de viață.

Însă, din nefericire, după aproape o săptămână de căutări, oamenii legii au descoperit cadavrul tinerei îngropat în pădurea din proximitatea localității Echimăuți, raionul Rezina.

Sursa foto: unica.md.

Descoperirea macabră a fost posibilă, după ce ofițerii din cadrul Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu poliția locală, în urma unor măsuri speciale de investigații, au stabilit că aceasta a fost ucisă de către o altă tânără din localitatea menționată mai sus, iar crima ar fi fost comisă din gelozie.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 28 de ani, care în timpul audierilor ar fi recunoscut că a ucis-o pe tânără, dar și le-a arătat polițiștilor unde a ascuns trupul neînsuflețit al victimei.

Aceasta le-ar fi spus că a recurs la crimă fiind orbită de gelozie, după ce ar fi prins-o pe tânără împreună cu un bărbat cu care suspecta anterior ar fi concubinat. Ulterior, aceasta a ademenit victima în pădure, a ucis-o, iar cadavrul l-a îngropat.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar dacă vinovăția suspectei va fi demonstrată în instanță, aceasta riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.

 

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker