AdvertorialeAlegeri Locale 2019Electorala 2019Rezina

Ghenadie Cuzuioc: acordaţi-mi încrederea, toate propunerile, sugestiile şi dorinţele Dvs. Vor deveni preocupările mele zilnice

„Un primar, în primul rând, trebuie să fie un bun gospodar, să dispună de cunoştinţe în diferite domenii, dar şi de capacităţi de management, ca să poată conduce eficient un colectiv, dar şi o comunitate.”

 

 

„Am hotărât să merg în alegerile primarului de Rezina din 20 octombrie în calitate de candidat independent, deoarece pretind la această funcţie nu pentru a face politica unui sau altui partid. Îmi doresc sincer ca cetăţenii oraşului Rezina şi suburbiilor Ciorna, Boşerniţa, Stohnaia să nu mai fie divizaţi pe criterii politice. Astăzi, comuna Rezina, ca şi oarecare altă comunitate din ţara noastră, se confruntă cu multe probleme, nevoi care sunt aceleaşi pentru toţi cetăţenii, inclusiv locuitorii comunei noastre, indiferent de viziunile lor politice”

 

Sunt gata de lucru, pentru a îndeplini sarcini concrete!

Rezina este un oraş frumos care merită mai mult decât are!

Ani în şir Rezina a fost cârmuită de exponenţi ai diferitor partide politice.

Unii şi-au pus interesele personale sau cele de partid mai presus de cele ale orăşenilor. Alţii s-au ciocnit cu piedici din partea oponenţilor politici. Într-un final au avut de suferit tot locuitorii Rezinei şi au satelor din componenţa comunei.

Sub influenţa acestui fenomen a nimerit, practic, fiecare rezinean, lucru aflat direct de oameni cu care interacţionez zilnic.

Tot de la ei, de la membrii comunităţii oraşului Rezina am fost îndemnat să candidez la funcţia de Primar al or. Rezina, pentru a consolida forţele tuturor oamenilor de bună credinţă şi de a face ÎMPREUNĂ lucruri frumoase pentru Rezina şi suburbiile oraşului.

În acest context, am decis să candidez, INDEPENDENT, la funcţia de primar al or. Rezina şi al localităţilor din componenţa acestuia.

Mai jos puteţi vedea saarcinile de bază pe care mi le propun pentru a le realiza cu ajutorul Dvs, în următorii 4 ani:

 

 

 

 

 

 

Achitat din fondul electoral al concurentului

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker