Evenimente

Femeie din Șoldănești spulberată pe drum lângă Cișmea, Orhei

O femeie de 43 de ani a fost tamponată mortal, în noaptea de luni spre marţi, pe traseul Chișinău-Bălți, în preajma satului Cișmea, Orhei. Potrivit comunicatoarei IP Orhei, Diana Maxim, citată de radioorhei.info, oamenii legii au fost alertați despre impact în jurul orei 3 noaptea. La fața locului s-a stabilit, că femeia a fost spulberată de un Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani.

Poliția susține că femeia traversa traseul neregulamentar, iar șoferul afirmă că de vină ar fi vizibilitatea redusă.

Șoferul nu prezenta urme de alcool în aerul expirat.

În baza actelor de identitate găsite asupra defunctei, poliția a stabilit că femeia decedată este din raionul Șoldănești. Despre cum a ajuns ea pe traseul din raionul Orhei, poliția contează să afle cu ajutorul rudelor.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker