EvenimenteOrhei

Valeriu Popa din Susleni la al doilea Poloboc de Aur

Cu toată familia la una din Zilele Vinului la Orhei.

 

Duminică, 6 octombrie, în cadrul Zilei Naționale a Vinului, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a premiat învingătorii concursului Polobocul de Aur. La ediția a XVII-a a Concursului pentru cel mai bun vin de casă, potrivit organizatorilor, au participat producătorii a circa 500 de vinuri de casă, iar 101 au ajuns la etapa republicană.

Vinurile au fost apreciate de către degustători profesioniști, iar cei mai iscusiți producători ai vinului de casă au fost premiaţi cu câte un butoi de 100 de litri.

Printre cei 8 învingători ai concursului din anul curent este un singur producător din regiunea Orhei – Valeriu Popa din s. Susleni, Orhei, care la nominalizarea Vin produs din soiuri tehnice, specia Vitis Vinifera, anul de roadă 2018 a luat premiul pentru cel mai bun vin roşu.

Amintim că Valeriu Popa a mai câştigat un Poloboc de Aur la concursul din a. 2012, dar atunci pentru cel mai bun vin alb.

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker