EvenimenteOrhei

Doina Gliga din Orhei a fost declarată Învăţătoarea anului

Doina Gliga este o învăţătoare iubită şi stimată.

Învingătorii Concursului Pedagogul anului 2019 au fost premiați vineri, 4 octombrie, în cadrul festivității dedicate Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ, care s-a desfășurat în incinta Palatului Național Nicolae Sulac. La eveniment au participat prim-ministra Maia Sandu, ministra Educației, Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, și aproximativ 2000 de cadre didactice din instituțiile de învățământ din țară.

Potrivit serviciului relaţii cu publicul al MECC, Concursul republican Pedagogul anului se desfăşoară din 2006 și este organizat cu scopul sporirii prestigiului profesiei de pedagog; stimulării activității creative a acestuia; promovării experienței avansate şi inovatoare, precum și motivării cadrului didactic pentru autoformare şi formare continuă. Premiile sunt decernate în trei categorii: Profesorul anului, Învățătorul anului, Educatorul anului. În anul acesta, printre învingători este şi Doina Gliga, învățătoare, grad didactic II, la Liceul Teoretic Ion Luca Caragiale din mun. Orhei, care s-a învrednicit de premiul Învăţătorul anului.

Festivitatea dedicată Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ a continuat cu un concert.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker