Evenimente

Graba conduce la tragedii

Un tânăr de 24 de ani, originar din satul Zagorna, raionul Şoldăneşti, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier. Tragedia s-a produs în dimineaţa zilei de vineri, pe traseul din preajma satului Olişcani.

Potrivit lui Petru Ciburciu, agent de circulaţie la Inspectoratul de Poliţie Şoldăneşti, accidentul s-a produs în jurul orei 9 între un Mercedes S 140 şi un Ford Mondeo. Din declaraţiile martorilor reiese că şoferul Mercedes-ului ar fi efectuat o depăşire într-un loc interzis. În consecinţă, cele două automobile s-au tamponat frontal.

Petru Ciburciu a precizat că, în urma accidentului, şoferul Ford-ului a decedat la scurt timp în spitalul raional Şoldăneşti. Celălalt şofer s-a ales cu răni uşoare. În schimb, pasagerul acestuia a ajuns la spital cu traumatisme grave. Testul alcooscopic a demonstrat că şoferul de pe Mercedes nu a consumat alcool.

Poliţia cercetează circumstanţele producerii accidentului.

Natalia Rotari

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker