EvenimenteTelenești

Detalii despre accidentul de la Telenești cu implicarea unui microbuz: 19 persoane au fost traumatizate

Centrul Național de Asistență Medicală Urgenţă Prespitalicească a venit cu detalii despre accidentul din această dimineaţă de la Telenești, unde 19 persoane au fost traumatizate. De menționat că în urma impactului nu au avut de suferit copii minori și nu au fost întregistrate persoane decedate, relatează unimedia.info.

Foto: CNAMUP

Astfel, în data de 9 octombrie, la ora 07:01, I.P. ”Serviciul național unic pentru apeluri de urgență 112” a înregistrat o solicitare pentru acordarea asistenței medicale de urgență persoanelor, care au avut de suferit în urma accidentului rutier, produs pe traseul M5, șoseaua Bălți-Chișinău, satul Cucioaia, raionul Telenești, cu implicarea unui maxi taxi și a unui autoturism. A fost atribuit – cod roșu de urgență.

Prima echipă ajunsă la locul accidentului a inițiat trierea pacienților și a solicitat prin intermediul dispecerului medical alocarea resurselor suplimentare pentru rezolvarea cazului dat. La deservirea victimelor au fost implicate 7 ambulanțe din PAMU Coșcodeni, SAMU Sângerei, SAMU Bălți, SAMU Telenești și PAMU Sărătenii Vechi.

Echipele AMU și dispeceratul medical au informat spitalele raionale Sângerei și Telenești despre fluxul de pacienți ce urmează a fi transportați în secțiile primiri urgente. S-a acordat asistență medicală de urgență la etapa de prespital la 19 persoane cu diverse traumatisme.

7 persoane au fost transportate la Spitalul Raional Sângerei și 12 persoane la Spitalul Raional Telenești.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a fost anunțat despre cazul dat. Din fericire, în acest teribil accident rutier nu au fost implicați minori și nimeni nu a decedat.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker