Evenimente

Fotbalistele rezinene au făcut praf de rivalele din Ocniţa

După victoria în cadrul Campionatului Republican la Fotbal, obținută de echipa de fotbal „FS-Rezina” în deplasare la Soroca, sâmbăta trecută fotbalistele rezinene s-au întâlnit cu discipolele Școlii Sportive din Ocnița.

 

După cum ne-a relatat Vasile Gobjilă, secretarul Consiliului Raional Rezina, meciul s-a desfășurat pe stadionul mare al satului Pripiceni-Răzeși, raionul Rezina, unde în cele două reprize, a câte 40 de minute fiecare, fotbalistele noastre au învins cu scorul 9:0 (respectiv 2:0; 7:0).

Golurile au fost marcate de Ana Arhiri (3), Ludmila Purice (2), Natalia Arhiri (1) toate trei din s. Lalova; Daniela Stratulat (2), Cogâlniceni; Vera Chichioi (1), Pripiceni-Răzeși.

Următorul meci va avea loc mâine în deplasare la Telenești, unde fotbalis-tele rezinene se vor întâlni cu echipa „Moldova-Mândrești”.

În cadrul aceluiași Campionat echipa rezineană de băieți „U-14” în deplasare la Sângerei a învins echipa locală cu scorul 4:1. Toate golurile rezinenilor au fost marcate de Vlad Gobjilă (Pripiceni-Răzeși), a mai spus V. Gobjilă.

În imagine: Echipa de fotbal-fete din Rezina după un meci victorios. Sursa foto: V.Gobjilă.

 

Ion Perciun     

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker