Cere socoteală pentru banii publici

Revenim la materialul “Un lucru bun, dar făcut de-oaia”

În articolul „Un lucru bun, dar făcut de-oaia” (CUVÂNTUL, nr. 24 din 23 iunie c.) se menţiona că SA „Armo-Beton”, antreprenorul selectat de Consiliul Raional Rezina pentru reparaţia tronsonului de drum dintre satele Saharna şi Saharna Nouă, utilizează, contrar proiectului, nisip şi pietriş extrase ilegal din două foste cariere aflate în împrejurimile satului Saharna Nouă.

 

Tot acolo se preciza că reprezentanţii Inspecţiei Ecologice Rezina au întocmit pe cazul dat un proces-verbal pe care l-au propus spre examinare Agenţiei pentru Geologie şi Resurse Minerale.

Solicitat să ne informeze despre rezultatele examinării procesului-verbal, directorul Agenţiei pentru Geologie şi Resurse Minerale, Adrian Cazacu ne-a răspuns următoarele:

„Prin decizia Agenţiei asupra cauzei contravenţionale cu nr. 140, SA „Armo-Beton” a fost sancţionată cu amendă în mărime de 10 mii de lei”.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker