EvenimenteȘoldănești

Nadejda Rotari – masteră în ştiinţe ale educaţiei

În paisprezece ani de activitate pedagogică Nadejda Rotari s-a afirmat plenar în mai multe domenii pe tărâmul educaţiei.

Şi-a început activitatea în calitate de profesoară de chimie şi informatică la Gimnaziul Şipca. Deja peste un an a fost promovată în funcţia de responsabilă pentru munca organizatorică, iar mai apoi în cea de directoare a gimnaziului.

Din 2013 este şefă a Serviciului de asistenţă psihopedagogică Şoldăneşti, o structură novativă, care vine să sprijine implementarea educaţiei incluzive, creată pentru a acorda asistenţă psihopedagogică tuturor copiilor, inclusiv celor aflaţi în situaţii de risc, psihologilor şcolari, cadrelor didactice care activează în cadrul instituţiilor de învăţământ preşcolar, primar şi secundar general, familiei copilului şi autorităţii publice locale. Dar nu a încetat să iasă în faţa clasei: prin cumul predă chimia şi matematica la liceele din centrul raional. A urmat mai multe stagieri în domeniile de activitate, are calificarea de masteră în ştiinţe ale educaţiei, specialitatea management educaţional.

   Text şi foto Victor Sofroni

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker