EvenimenteȘoldănești

Nadejda Rotari – masteră în ştiinţe ale educaţiei

În paisprezece ani de activitate pedagogică Nadejda Rotari s-a afirmat plenar în mai multe domenii pe tărâmul educaţiei.

Şi-a început activitatea în calitate de profesoară de chimie şi informatică la Gimnaziul Şipca. Deja peste un an a fost promovată în funcţia de responsabilă pentru munca organizatorică, iar mai apoi în cea de directoare a gimnaziului.

Din 2013 este şefă a Serviciului de asistenţă psihopedagogică Şoldăneşti, o structură novativă, care vine să sprijine implementarea educaţiei incluzive, creată pentru a acorda asistenţă psihopedagogică tuturor copiilor, inclusiv celor aflaţi în situaţii de risc, psihologilor şcolari, cadrelor didactice care activează în cadrul instituţiilor de învăţământ preşcolar, primar şi secundar general, familiei copilului şi autorităţii publice locale. Dar nu a încetat să iasă în faţa clasei: prin cumul predă chimia şi matematica la liceele din centrul raional. A urmat mai multe stagieri în domeniile de activitate, are calificarea de masteră în ştiinţe ale educaţiei, specialitatea management educaţional.

   Text şi foto Victor Sofroni

 

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close