Politic

Șor a dezvăluit că geanta neagră pentru Dodon conținea 3 mln de dolari în schimbul votului pentru Nicolae Timofti

Geanta neagră pe care i-a transmis-o lui Igor Dodon conținea trei milioane de dolari pe care fostul premier Vlad Filat i-a transmis-o în schimbul voturilor celor trei deputați socialiști pentru a-l vota pe Nicolae Timofti la funcția de președinte, a dezvăluit liderul Partidului Politic Șor, duminică seara, într-o intervenție în direct la postul tv Televiziunea Centrală.

„Desigur că erau bani pe care Filat i-a transmis lui Dodon pentru alegerea lui Timofti președinte. 3 milioane de dolari pentru a-l vota pe Timofti. Dar nu a fost singura geantă. Au fost mai multe”, a declarat Ilan Șor, fiind întrebat de moderatoare ce conținea geanta neagră pe care Ilan Șor a arătat-o publicului încă în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Ilan Șor a declarat că deține toate dovezile necesare, dar nu are rost să le transmită procuraturii atât timp cât este subordonată lui Igor Dodon. În acest sens el a dat ca exemplu dovezile privind banii pe care Dodon îi primea din Rusia, iar procuratura a refuzat să deschidă dosar penal.

Ilan Șor a precizat că deține foarte multe informații despre Dodon și anume acest fapt explică hărțuielile la care este supus el și membrii echipei sale.

Amintim că anterior mai mulți politicieni au vehiculat faptul că Igor Dodon a primit mită ca împreună cu Zinaida Greceanâi și Veronica Abramciuc să susțină candidatura lui Nicolae Timofti la funcția de președinte în 2012.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker