EvenimenteOrhei

Nocturna Bibliotecilor la BPR A.Donici din Orhei

Toţi doritorii au putut participa la un master-class Coafuri pentru evenimente. Sursa foto: radioorhei.md

Biblioteca raională A.Donici a avut duminică seara ușile deschise peste program, pentru doritorii de a participa la un eveniment inedit – Nocturna Bibliotecilor. Timp de câteva ore vizitatorii au putut participa la diferite ateliere, dar și să facă o excursie în locurile mai tăinuite ale bibliotecii.

Astfel diferite săli ale bibliotecii au găzduit un bibliolabirint, la finalul căruia pe câștigători îi așteptau premii dulci, atelierul de creație Tehnica aluatului sărat și proiecția filmului moldovenesc Tunul de lemn.

Pe coridoarele instituției, în lumina lumânărilor, pentru public a fost vernisată expoziția fotografică Patrimoniul Arheologic al raionului Orhei. Cercetare și valorificare. O atracție aparte a constituit expoziția rochiilor fosforescente în întuneric, create de Marcela Moscovciuc de la atelierul Măr Alb.

Potrivit directoarei bibliotecii, Stepanida Țugui, Nocturna Bibliotecii din Orhei a ajuns la cea de-a treia ediție, inițiativa preluându-se de la colegii din România și din Chișinău. Publicul a fost mai numeros decât la edițiile precedente și este cea mai reușită ediție de până acum, fiind un eveniment unic pentru comunitatea orheiană.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker