Evenimente

Larmă antiincendiară din cauza unei oale uitate pe foc

Luni, la o oră târzie, DSE Orhei a fost alertată din cauza fumului pe care l-a simţit o persoană ce locuieşte la etajul 6 al blocului cu 9 nivele de pe str. Sadoveanu, 28. Apelantul a crezut că e incendiu și, speriat, a telefonat la  903, transmite radioorhei. info. La faţa locului, pompierii au constatat însă că fumegă mâncarea din oala uitată pe aragaz, la etajul 5.

Pentru a pătrunde în apartamentul cu pricina, pompierii au fost nevoiţi să coboare de la etajul superior și să intre prin balcon. În locuinţa plină de fum înecăcios a fost descoperit, dormind, un tânăr de vreo 30 de ani – nepotul proprietarei.

Potrivit inspectorului Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei, Afanasie Stici,  intervenţiile din cauza mâncării fumegânde, care poate conduce şi la adevărate incendii, nu sunt foarte frecvente în practica pompierilor. Totuşi, astfel de apeluri se înregistrează periodic şi parvin mai ales de la locatarii blocurilor cu multe etaje din oraşul Orhei.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker