Evenimente

Şi-a agresat soția, dar a scăpat de pedeapsă din cauza că poliţistul a încurcat literele

Un locuitor al raionului Orhei a scăpat de pedeapsa pentru agresarea soției sale din cauza greșelilor comise de un angajat al IP Orhei, la întocmirea procesului-verbal.

Potrivit radioorhei.info, recent Judecătoria Orhei a hotărât să îl absolve de răspundere pe un bărbat din raion, acuzat de violență în familie. La începutul anului acesta și-a agresat fizic soția, provocându-i leziuni corporale neînsemnate.

În ședință, agresorul și-a recunoscut parţial vina, spunând că doar a strigat la soție. Bărbatul susține că femeia s-ar fi aflat în stare de ebrietate, iar leziunile corporale ar fi putut apărea după ce aceasta singură a căzut jos.

Pe de altă parte, victima a declarat că se află în proces de divorț, iar în trecut soțul său a mai comis acte de violență în familie.

Examinând circumstanțele cazului, instanța a decis să accepte argumentele avocatului bărbatului, care cerea anularea procesului-verbal. Agresorul a scăpat de pedeapsă din cauza că angajatul IP Orhei, care a întocmit documentul, a încurcat câteva litere în numele de familie al agresorului și a comis alte omisiuni, potrivit Hotărârii pronunțate de Judecătoria Orhei.

Foto simbol national.ro

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker