EvenimenteRezina

Liceenii la o cafea cu polițiştii

În cadrul proiectului La o cafea cu un polițist, angajaţii Inspectoratului de Poliţie Rezina în luna septembrie au avut mai multe întâlniri cu elevii de la instituţiile de învăţământ din teritoriu.

Pe 19 septembrie, colaboratorii poliţiei au fost oaspeţii Liceului Teoretic Ioan Sârbu din Ignăţei.

O discuţie deschisă şi amicală a avut loc pe 24 septembrie cu elevii de la Liceul Teoretic Olimp din Rezina.

Polițiștii le-au povestit tinerilor despre problemele proprii societăţii noastre şi rolul oamenilor legii în soluţionarea lor, specificul profesiei de poliţist, au răspuns la diverse întrebări ale elevilor. Potrivit organizatorilor proiectului,  astfel de interacțiuni contribuie la consolidarea parteneriatului poliție – comunitate.

Reporter „C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker