Electorala 2019

Maria Ciobanu, despre Năstase: Este cel care s-a ridicat împotriva lui „Al Capone de Grozești”

Maria Ciobanu i-a adus cuvinte de laudă lui Andrei Năstase la evenimentul de lansare a blocului ACUM în campanie electorală. După cum relatează unimedia.info, deputata l-a descris pe Năstase drept omul care „s-a ridicat și a ridicat cetățenii” împotriva lui Vlad Plahotniuc, pe care l-a numit „Al Capone de Grozești”.

Foto: privesc.eu

„Pentru Andrei Năstase, nu el s-a implicat în politică, ci politica l-a ales pe Andrei Năstase. Andrei Năstase s-a făcut remarcat în avocatură, deci putea să își trăiască viața merci-bine, alături de familia sa dragă. Dar, la un moment, s-a ciocnit cu zidul de neînvins, la acea vreme, ridicat de Vladimir Plahotniuc.

Al Capone de Grozești transformase statul Republica Moldova într-o închisoare și nimeni, aproape nimeni, nu îndrăznea să iasă la luptă deschisă cu uzurpatorul. Andrei Năstase a fost omul care s-a ridicat și ne-a ridicat, dragi cetățeni, pe noi la luptă cu Goliath”, a spus Maria Ciobanu la evenimentul de lansare a blocului ACUM în campanie electorală.

Amintim că Andrei Năstase este originar din s. Mândreşti, raionul Teleneşti.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker