Evenimente

Ziua Naţională a Vinului va fi sărbătorită în acest an pe 5 şi 6 octombrie

Oficiul Naţional al Viei şi Vinului anunţă că în acest an Ziua Naţională a Vinului va fi sărbătorită pe 5 şi 6 octombrie. Startul sărbătorii va fi dat cu o săptămână mai devreme de vinăriile cu potenţial oenoturistic din R. Moldova, care îşi vor deschide porţile începând cu 28 septembrie şi până pe 13 octombrie.

În premieră, pe 5 şi 6 octombrie, Oraşul Vinului se va extinde dincolo de Piaţa Marii Adunări Naţionale, cuprinzând Scuarul Catedralei Naşterea Domnului, care va găzdui Şcoala Vinului şi Curtea Ţărănească, iar pe scena din strada pietonală E. Doga din Chişinău vor urca artişti autohtoni şi de peste hotarele ţării: trupa Via Dacă, Pasha Parfeni, formaţia Tharmis, Lupii&Calancea Band, Dj Marcus Lower, LUIKU(Ucraina), Viţa de Vie (România), Niko de Transilvania (România).

Degustarea vinurilor va putea fi făcută în funcţie de regiunea din care provin, standurile celor peste 65 de vinificatori fiind amplasate în baza hărţii regiunilor cu Indicaţie Geografică Protejată.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker