AdvertorialeRezinaȘtiri

Hi-TECH – tehnică pentru tine!

Omul contemporan pur şi simplu nu-şi închipuie viaţa fără avantajele tehnicii de uz casnic. Operaţiile manuale demult au fost preluate de mecanisme şi acest lucru e normal, deoarece civilizaţia înaintează cu paşi rapizi. E comod, e confortabil, ne economiseşte timpul şi forţele. Problema e de care tehnică să alegem, la ce preţ, de ce culoare etc., etc. Aici fiecare e cu gustul şi preferinţele sale. Oricum, în căutarea electrocasnicelor necesare pierdem nervi şi timp, alergând de la un magazin la altul. Cel mai bine e când găsim tot de ce avem nevoie într-un singur loc.

În noiembrie 2018, în oraşul Rezina s-a deschis un magazin de tehnică de uz casnic, care deja a dovedit să cucerească preferinţele cumpărătorilor şi să-şi demonstreze competitivitatea. Aici cumpărătorii pot găsi o gamă foarte largă de mărfuri pentru toate buzunarele, capabile să satisfacă cele mai diverse cerinţe faţă de calitate şi funcţionalitate. Noi am discutat cu managerul Hi-TECH, Eugeniu Soltâs, care ne-a relatat despre asortimentul, preţurile pe care le posedă magazinul din Rezina, promoţiile (oamenii le mai numesc acţii) pe care le desfăşoară, posibilităţile de a procura marfă în credit şi multe altele.

– Eugeniu, spuneţi, vă rog, pe scurt, cititorilor noştri ce înseamnă Hi-TECH, de unde a apărut la Rezina şi ce fel de mărfuri putem procura aici?

– Hi-TECH este o reţea de magazine, care deja activează în mai multe oraşe din Moldova: Ceadâr-Lunga, Bălţi, Căuşeni, Cimişlia, Rezina. În curând va fi deschis un centru Hi-TECH şi în Chişinău. Magazinul din Rezina a fost deschis pe 15 noiembrie 2018. A fost un adevărat eveniment – în acea zi am avut un număr foarte mare de vizitatori şi cumpărători nu doar din oraş şi satele raionului, dar şi din raioanele învecinate. Cu ocazia inaugurării magazinului, am desfăşurat o promoţie: fiecare client care a procurat marfă în valoare de cel puţin 500 lei a avut posibilitatea să participe la o tombolă. Cinci cumpărători s-au ales cu câştiguri din partea magazinului: aspirator, televizor, frigider ş.a.

Mulţi dintre primii vizi-tatori au devenit clienţi fideli ai magazinului nostru. Acum  ne vizitează locuitori din întreg raionul Rezina şi nu numai. Informaţia şi impresiile pozitive se transmit de la om la om. La momentul de faţă suntem suficient de competitivi, avem rezultate frumoase, o reputaţie bună.

– De dată ce aţi amintit de competitivitate, spuneţi-ne, în ce constă succesul dumneavoastră şi care-s priorităţile faţă de alţi agenţi economici din Rezina?

– Noi avem o politică de preţuri foarte bună şi un asortiment foarte bogat. Bunăoară, doar maşini de spălat avem 58 de modele şi nu ne vom opri la această limită. Mărfurile şi preţurile sunt orientate spre toate categoriile de cumpărători. Avem mărfuri ieftine, avem şi pentru un buget mediu, dar şi pentru cei care preferă electrocasnice scumpe, sofisticate, de la firme cu renume.

–  Cumpărătorul se poate achita în numerar sau prin transfer. Dar mai aveţi şi alte forme de achitare?

– Desigur. Avem o ofertă excelentă pentru clienţii noştri, ca ei să se poată folosi de tehnica dorită imediat. În primul rând, puteţi procura marfa în credit prin intermediul companiei de creditare pe un termen care vă aranjează, dar în acest caz veţi achita şi un procent anumit. Dar propunem şi o variantă mult mai convenabilă – procurarea în rate. Aceasta e o modalitate foarte agreată de cumpărători. Cum anume are loc operaţiunea? Clientul poate solicita marfă în sumă nu mai mică de 1000 de lei – poate fi o unitate, două sau trei, şi să achite costul ei în rate timp de până la jumătate de an, fără a plăti suplimentar şi fără prima rată. Doar nu fiecare familie are posibilitate să dea dintrodată şapte-opt mii de lei pentru un frigider sau maşină de spălat, de aceea această variantă este foarte comodă. Mulţi dintre clienţii noştri au folosit această metodă în repetate rânduri şi sunt foarte mulţumiţi. De ce aveţi nevoie în acest caz? De dorinţă şi buletinul de identitate. Se încheie un contract, se structurează graficul plăţilor şi gata, rămâne doar să achitaţi la timp suma necesară. Mulţi cumpărători se grăbesc să depăşească graficul de achitare şi să-şi ia astfel şi altă tehnică necesară.

În plus, noi livrăm operativ şi pe gratis marfa la domiciliu. Clienţii noştri apreciază mult acest lucru – nu trebuie să caute transport şi, cu atât mai mult, să-l plătească.

– Cât de des şi ce fel de promoţii desfăşuraţi?

– După cum spuneam, prima promoţie a avut loc chiar la deschiderea magazinului. După asta, am mai desfăşurat asemenea activităţi la Revelion, Paşte, 8 Martie. Cumpărătorii noştri au fost mulţumiţi şi aceasta e foarte important pentru noi. În plus, periodic anunţăm reduceri de preţuri la unele sau altele mărfuri. Posibil că vom proceda astfel şi acum, la început de toamnă.

– Hi-TECH îşi înnoieşte asortimentul, îl lărgeşte?

– Fără îndoială, ne mişcăm înainte, ne lărgim asortimentul, căutăm să studiem preferinţele şi necesităţile cumpărătorilor şi să lărgim permanent gama de produse, pentru a le satisface în măsura posibilităţilor.

Vreau să atrag atenţia că toţi consultanţii noştri sunt competenţi şi comunicabili, întotdeauna vă vor ajuta să alegeţi anume tehnica de uz casnic de care aveţi nevoie. Veniţi la noi şi vă veţi convinge de acest lucru!

Noi vă garantăm calitatea mărfurilor.

Magazinul nostru este amplasat foarte convenabil – în apropierea gării auto, pieţei centrale, în faţa magazinului se opreşte tot transportul public.

               Noi garantăm calitatea mărfii.

Reţineţi adresa noastră: or. Rezina, str. 27 August, 17.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker