Electorala 2019Orhei

Pavel Verejan este candidatul Partidului Șor la alegerile locale din Orhei

Președintele fracțiunii Pentru Orhei din Consiliul municipal Orhei, Pavel Verejan, va fi candidatul Partidului Politic Șor la alegerile locale din municipiul Orhei. Anunțul a fost făcut într-o intervenție video de către liderul Partidului Politic Șor, Ilan Șor, în cadrul evenimentului de prezentare a candidatului, transmite IPN.

Pavel Verejan spune că, dacă va deveni primar, va avea menirea să promoveze și dezvolte Orheiul în continuare, dar și să nu stopeze toate proiectele care sunt în proces de implementare.

Deputata Marina Tauber, vicepreședinta Partidului Politic Șor, a anunțat că a fost numită șefa staff-ului electoral al lui Pavel Verejan pentru orașul Orhei.

Pavel Verejan a mai fost candidatul Partidului Politic Șor la alegerile anticipate ale primarului municipiului Bălți în 2018. Atunci, primar de Bălți a fost ales candidatul Partidului Nostru.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker