EvenimenteRezina

Despre cazul de înscenare a suicidului unui copil la Pecişte

Conform unui filmuleţ postat pe reţelele de socializare, o femeie din satul Peciște, raionul Rezina, a încercat să își împingă copilul în vârstă de 3-4 ani spre suicid. Aceasta a filmat momentul, în care îi explică băiețelului ce trebuie să facă.

 

Solicitat să comenteze cazul, primarul s. Pecişte, Emanuil Scânteianu, ne-a relatat că asta a fost doar o înscenare prostească. Femeia în cauză este divorţată de soţ şi locuieşte cu copilul în Pecişte la un unchi în vârstă. Dânsa ar fi recurs la această înscenare după o ceartă cu rudele şi filmuleţul a fost de fapt adresat lor, dar cineva l-a plasat pe facebook, de unde apoi l-au preluat câteva posturi de televiziune.

Copilul este foarte bun, frecventează grădiniţa din sat, în relaţiile dintre mamă şi copil n-au fost observate careva dificultăţi. De ce anume dânsa a recurs la această înscenare încă nu-i clar, a spus primarul, mai adăugând că Poliţia din Rezina a intervenit rapid şi în acea seară a ridicat femeia şi copilul. Băieţelul a fost plasat la o soră a mamei sale din Rezina, iar femeia a fost dusă la Spitalul raional pentru o testare medicală.

Irina Burdujan, ofiţeră pentru relaţiile cu mass-media la Inspectoratul de Poliţie Rezina a confirmat informaţia primarului, accentuând că băiețelul este în siguranţă la rude, iar de mama sa se ocupă medicii şi organele de resort. Pe caz a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie. În procesul anchetei oamenii legii urmează să determine cauzele reale care au condiţionat această înscenare odioasă, dar şi soarta de mai departe a mamei şi copilului.

Reporter „C”

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker