Evenimente

Doi adolescenți din Niculaeuca, fugiți de acasă pentru că erau maltratați de părinți, au încercat să treacă fraudulos frontiera

Doi adolescenți din Niculaeuca au încercat să treacă fraudulos frontiera în România. Cei doi au fugit de acasă la începutul săptămânii. Minorii de 14 și 15 ani, respectiv au fost văzuți de locuitorii satului Crihana Veche, raionul Cahul în timp ce mergeau spre frontieră.

În urma intervenției polițiștilor de frontieră, care au folosit autospeciala cu termovizor pe timp de noapte, cei doi au fost depistați, în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera. Adolesenții au declarat oamenilor legii că au hotărât să fugă în România din cauza părinților tutelari care îi maltratau. Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră ,citat de radioorhei.info, cazul a fost transmis Inspectoratului de Poliție Orhei în vederea continuării cercetărilor și elucidării tuturor circumstanțelor.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker