EvenimenteRezina

Cinci zile de sport la Cinişeuţi

În perioada 09-13 septembrie, pe stadionul din s. Cinişeuţi, raionul Rezina s-a desfăşurat ediţia a cincea a Şcolii deschise a Fotbalului distractiv. Potrivit www.consiliu.rezina.md, proiectul este finanţat de către Federația Moldovenească de Fotbal şi contribuția Consiliului raional Rezina.

La activitate au participat circa 190 de copii din satele Cinișeuți, Echimăuți, Cuizăuca, Pripiceni-Răzeși, Peciște și Pereni, ghidați de 12 antrenori și 2 lideri.

Copiii au fost încadrați în diverse activități sportive: fotbal, volei, gimnastică, jocuri mobile etc., dar şi cultural-artistice.

Participanţii la şcoală au fost încadraţi şi în programul special Sport-Școală-Poliție, care urmăreşte scopul completării cunoştinţelor copiilor, prevenirea criminalității juvenile, resocializarea copiilor delicvenți prin implicarea în activități cultural-sportive.

Reporter “C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker