Evenimente

70 sectoare de vecinătate deschise în anul curent în satele raionului

Parteneriatul dintre poliție și societatea civilă continuă. Acum câteva zile, angajații Secției Securitate Publică a Inspectoratului raional de Poliţie Teleneşti au mai constituit încă un sector supravegheat de vecini în localitatea Băneștii Vechi.

Mariana Plăcintă, şefa Secţiei Securitate Publică a IP Teleneşti, împreună cu sătenii, a instalat panoul “Atenţie! sector supravegheat de vecini!”

La eveniment au fost prezenți membrii sectorului de vecinătate și liderul lui. Aceștia au fost familiarizaţi cu beneficiile, obiectivele şi modul de funcţionare a proiectului.  

Remarcăm că, pe parcursul a doi ani, în satele raionului Teleneşti au fost formate 96 de sectoare de vecinătate, din care  peste 70 – pe parcursul anului curent. Astfel, câte 6 sectoare de supraveghere în vecinătate au localitățile Mândrești, Suhuluceni și Câșla, iar altele – de la unul până la trei sectoare. Iniţiativa este a poliției şi a fost susţinută de majoritatea comunităţilor din teritoriu. Scopul principal este restabilirea relaţiilor de încredere şi respect între comunitate şi poliţie, crearea unor condiţii în care, indiferent de vârstă, oricine poate contribui la îmbunătăţirea vieţii şi siguranţei în localitatea sa.

A.Pasat, specialist, Secția Securitate Publică a IP Telenești         

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker