EvenimenteTelenești

Întrunirea tineretului – 2019

În perioada 29 – 30 august, 2019, la tabăra de vară Crăsnășeni, s-a desfășurat tradiționala Întrunire a tineretului, la care au participat echipe de tineri din localitățile Budăi, Suhuluceni, Ciulucani, Chițcanii Vechi și Leușeni.

Întrunirea a avut drept scop mobilizarea și manifes-tarea tinerilor în diverse activități sportive și artistice, popularizarea printre tineri a modului sănătos de viață și stimularea spiritului competițional. Agenda a inclus competiții la minifotbal, volei, săritura de pe loc, flotări, tracțiune, cros 1000 m, cros 2000 m, tenis de masă, tragerea otgonului, proba culinară – gătitul prânzului în condiții de pădure și proba artistică.

În urma competițiilor pe locul I s-a clasat echipa din Suhuluceni; locul II le-a revenit tinerilor din localitatea Budăi; locul III a fost ocupat de echipa din Chițcanii Vechi.

Echipele au fost menționate cu diplome, cupe, medalii şi premii bănești.

Mulțumim tinerilor pentru participare și le dorim succese și performanțe în noul an de studii.

Secţia Cultură, Tineret şi Sport Teleneşti

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker