Electorala 2019Rezina

Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina și-a început activitatea

Recepţionarea cererilor se va face pe adresa: orașul Rezina, str. 27 August, 1, etajul II, biroul nr. 50

Comisia Electorală Centrală (CEC) a constituit Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale (CECER) Rezina, nr. 26 pe 30 august c. A doua zi, membrii Consiliului au adoptat Hotărârea ”Cu privire la stabilirea locului şi timpului recepționării cererilor de eliberare a listelor de subscripție candidaților independenți, a cererilor de înregistrare a grupurilor de inițiativă și a documentelor necesare pentru înregistrarea concurenților la alegerile locale”.

Astfel, recepționarea cererilor privind eliberarea listelor de subscripție a candidaților independenți pentru funcția de primar și/sau consilier al consiliului local, a cererilor privind înregistrarea grupurilor de inițiativă, a documentelor depuse în vederea înregistrării în calitate de concurent electoral se efectuează în perioada 03 septembrie – 19 septembrie.

Recepţionarea se va face pe adresa: orașul Rezina, str. 27 August, 1, etajul II, biroul nr. 50, după cum urmează:  luni-vineri – între orele 09.00-16.00, cu pauză de masă de la 12.00 până la 13.00; sâmbătă-duminică – între orele 09.00-14.00; pe 19 septembrie 2019 – între orele 09.00-17.00.

Amintim că alegerile locale vor avea loc pe 20 octombrie c.

Reporter „C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker