Electorala 2019Rezina

Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Rezina și-a început activitatea

Recepţionarea cererilor se va face pe adresa: orașul Rezina, str. 27 August, 1, etajul II, biroul nr. 50

Comisia Electorală Centrală (CEC) a constituit Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale (CECER) Rezina, nr. 26 pe 30 august c. A doua zi, membrii Consiliului au adoptat Hotărârea ”Cu privire la stabilirea locului şi timpului recepționării cererilor de eliberare a listelor de subscripție candidaților independenți, a cererilor de înregistrare a grupurilor de inițiativă și a documentelor necesare pentru înregistrarea concurenților la alegerile locale”.

Astfel, recepționarea cererilor privind eliberarea listelor de subscripție a candidaților independenți pentru funcția de primar și/sau consilier al consiliului local, a cererilor privind înregistrarea grupurilor de inițiativă, a documentelor depuse în vederea înregistrării în calitate de concurent electoral se efectuează în perioada 03 septembrie – 19 septembrie.

Recepţionarea se va face pe adresa: orașul Rezina, str. 27 August, 1, etajul II, biroul nr. 50, după cum urmează:  luni-vineri – între orele 09.00-16.00, cu pauză de masă de la 12.00 până la 13.00; sâmbătă-duminică – între orele 09.00-14.00; pe 19 septembrie 2019 – între orele 09.00-17.00.

Amintim că alegerile locale vor avea loc pe 20 octombrie c.

Reporter “C”

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close