Electorala 2019Șoldănești

Au fost înregistraţi primii concurenţi electorali

Vasile Macovei a tras pentru PSRM nr. 2 în buletinul de vot.

 

Consiliul electoral al circumsripției Șoldănești nr.31 și-a început activitatea. În cadrul ședinței din 31 august c., membrii Consiliului și-au ales conducerea. Astfel, cu majoritatea voturilor, președintă a fost aleasă Liuba Vidrașco, vicepreședinte – Vladimir Corețchi, iar Efimia Coșciug va fi secretara consiliului.

La 3 septembrie, organul electoral a înregistrat deja primii concurenți electorali. În prima zi, cinci formațiuni politice au prezentat actele necesare pentru a obține dreptul de a concura pentru funcția de consilieri raionali. Ordinea de înscriere în buletinul de vot a fost stabilită în rezultatul tragerii la sorți. Potrivit Liubei Vidrașco, primul în buletin va fi notat Partidul Politic Șor, acesta fiind urmat de Partidul Socialiștilor. Locul trei în buletin i-a revenit Partidului Democrat din Moldova. Partidul Liberal va fi înscris cu numărul 4. Reprezentantul Partidului Liberal Democrat din Moldova a extras bilețelul cu numărul 5.

Victor Sofroni

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker