Evenimente

S-a dus la magazin, iar dimineaţa l-au găsit într-un pom

În dimineața zilei de 26 septembrie c. o locuitoare a satului Solonceni a depistat în propria gospodărie, atârnat de craca unui pom, corpul neînsuflețit al soțului. Femeia imediat a anunțat Poliția.

Potrivit lui Anatolie Popa, șef-adjunct al Secției Securitate Publică a IP Rezina, grupul de urmărire penală, împreună cu conducerea inspectoratului, imediat s-au deplasat la fața locului, unde au găsit cadavrul strangulat al unui bărbat cu vârsta de 34 de ani, fără semne de moarte violentă. Conform spuselor soției, anterior între soți se iscase o ceartă de rutină, dar situația se aplanase. În ajun, seara, soțul a plecat la magazinul din sat, dar nu a mai revenit, iar dimineața a fost depistat strangulat, a comunicat soția.

Conform primelor impresii, polițiștii presupun că la mijloc este un caz de suicid. Cadavrul a fost expediat medicului legist, care va stabili adevărata cauză a decesului. În această familie cresc 2 copii minori, a mai spus A. Popa.

Foto simbol. Sursa: Protv.md

Ion Perciun

Urmaţi-ne pe Facebook Ziarul Cuvântul unde veţi găsi şi mai multe informaţii operative, comentarii, opinii.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker