EvenimenteȘoldănești

Consilierii îşi apreciază munca

Consilierii raionali de Şoldăneşti vor primi la sfârşit de mandat o îndemnizaţie unică egală cu un salariu mediu pe economia naţională (6150 lei). Asta conform propriei decizii adoptate în şedinţa din 22 august c.

O îndemnizaţie similară a fost stabilită la sfârşit de mandat şi pentru vicepreşedinta raionului, Nina Florea.

După cum a confirmat secretara Consiliului Raional, Liuba Vidraşcu, pe parcursul mandatului, pentru fiecare participare la şedinţele în plen ordinare consilierii raionali de Şoldăneşti au fost remuneraţi cu o îndemnizaţie în mărime de 300 de lei, pentru şedinţele extraordinare – cu câte 200 de lei. „Din câte cunosc, consilierii de Şoldăneşti au beneficiat de una din cele mai mici îndemnizaţii în republică”, a menţionat dna Vidraşcu.

Pentru comparaţie amintim că, de exemplu, consilierii raionali de Rezina au primit pentru fiecare şedinţă câte 600 de lei, plus unele îndemnizaţii anuale în mărime de câteva mii de lei.

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker