SocialȘoldănești

Proiect de Servicii Publice pentru sporirea eficienţei energetice la L/T Alexei Mateevici din Şoldăneşti

Membrii Comitetului director local (CDL) al proiectului Sporirea eficienței energetice a LT A.Mateevici din or. Șoldănești s-au întrunit joi, 22 august c., în incinta liceului, pentru a discuta realizările din cadrul acestui proiect de dezvoltare regională, care va asigura eficientizarea energetică a clădirii acestei instituții de învățământ şi activitățile care urmează să fie întreprinse în continuare pentru a asigura buna desfășurare a proiectului.

La ședință au fost prezenți reprezentanți ai liceului Alexei Mateevici, ai autorităților publice din Șoldănești, specialiști din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Centru și reprezentanți ai proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova.

Dna Nina Florea, vicepreședinta Consiliului Raional Șoldănești, a mulțumit celor prezenți pentru implicare și cooperare întru realizarea acestui proiect deosebit de important pentru copiii care învață în acest liceu și cadrele didactice.

Subsemnatul, manager de proiect local, a adus la cunoștința participanților deciziile și concluziile din procesul-verbal al ședinței CDL anterioare şi a prezentat raportul cu privire la implementarea proiectului pentru tr. II al a. 2019. Participanții au înaintat propuneri pentru planul de lucru pe tr. III al a. 2019.

Directorul BIM-TEH Soluţion SRL, Iurie Condrea, a expus celor prezenți informații cu privire la raportul Proiectului tehnic, măsuri şi soluţii propuse spre implementare.

Feodor Creciun, profesor de educație tehnologică la LT A.Mateevici a prezentat o informație despre vizita de studiu la care a participat recent în România, unde a făcut cunoștință cu procesul de realizare a proiectelor de eficiență energetică implementate în țările europene, dar și cu măsurile de asigurare a durabilității investițiilor efectuate în cadrul proiectelor de acest fel.

Precizăm că CDL-urile create în cadrul proiectelor de eficiență energetică reprezintă platforme care asigură o mai bună cooperare între principalele părţi interesate în implementarea proiectelor de acest tip în particular, și a politicii de dezvoltare regională, în general.

Andrei Cojocaru, manager de proiect

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker