Evenimente

A trecut prin chinurile lui Hristos

Un bărbat de peste 30 de ani, din satul Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești, i-ar fi bătut concubinei un cui în palmă. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliția l-a reținut pe bănuit, iar instanța urmează să îi stabilească vina.

Potrivit informațiilor oferi-te la Stația asistenţă medicală de urgență din Cotiujenii Mari, femeia s-a adresat doctorilor din sat, care au constatat cu stupoare că pacienta avea un cui într-o palmă.

Femeia a fost transportată la spitalul raional. Potrivit Nadejdei Bulmaga, ofițeră de presă la Inspectoratul de Poliție Șoldănești, pacienta a refuzat spitalizarea. După ce i s-a acordat ajutorul medical necesar, dânsa a revenit acasă, unde o așteptau oamenii legii.

Nadejda Bulmaga a precizat că, din informațiile preliminare, poliția a ajuns la concluzia că între cei doi concubini s-ar fi iscat o ceartă, care a degenerat în violență fizică. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 3 ani de pușcărie.

Angajații de la Urgența din Cotiujenii Mari ne-au spus că nu e prima dată, când această femeie se adresează după ajutor medical. Deseori, pacienta se plângea de dureri la nivelul abdomenului sau chiar avea hemoragii abdominale.

Natalia Rotari

Urmaţi-ne pe Facebook Ziarul Cuvântul unde veţi găsi şi mai multe informaţii operative, comentarii, opinii.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker