Evenimente

Blocul ACUM va avea candidați comuni la locale și parlamentare

 Blocul electoral ACUM, format din Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate, va avea candidați comuni la alegerile locale generale și la cele parlamentare noi din circumscripții. Despre aceasta a anunțat președintele PPDA, Andrei Năstase, în cadrul unui briefing de presă de după ședința extraordinară a Consiliului Politic Național al partidului din 25 august, transmite IPN.

Potrivit lui Andrei Năstase, în acest sens Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate au semnat un Acord postelectoral al Blocului Politic ACUM, Platforma DA și PAS.

În scurt timp, spune Andrei Năstase, va fi finalizat procesul de identificare a candidaților comuni pentru alegerile locale generale și alegerile parlamentare parțiale programate pentru data de 20 octombrie 2019. De asemenea, vor fi înaintate instituțiilor cu atribuții în organizarea alegerilor din toamnă toate documentele necesare pentru înregistrarea Blocului Electoral ACUM.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker