HoroscopȘtiri

Horoscop pentru saptamana 26 august – 01 septembrie 2019 Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Segmentul domestic îți deschide săptămâna, pentru că vei avea treburi restante de rezolvat acasă sau împreună cu membrii familiei. Curățenii generale, reparații curente, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale, discuții pe teme de interes comun cu neamurile. Prudență și răbdare, pentru că tensiunile sunt la cote înalte. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile sentimentale. Implică-te în activități recreative, ocupă-te de hobby-uri și stai de vorbă pe îndelete cu cei dragi. Răscoliri sentimentale, aspecte legate de copii, modificarea percepției tale vizavi de iubire și implicațiile ei. Se conturează o nouă etapă profesională. Sarcini de lucru noi, poate chiar un nou job, relații colegiale înoite. Sănătatea este vulnerabilă, deci ți-ar prinde bine niscai îngrijiri de specialitate.

Taur

Zodia Taur

În primele zile ale săptămânii vei fi nevoit să faci mai multe drumuri pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Unele chiar sunt importante pe termen lung, bine fiind să le acorzi atenția cuvenită. Segmentul domestic este foarte dinamic. Treburi gospodărești de anvergură, vânzări sau achiziționări de bunuri patrimoniale, dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile. În a doua parte a săptămânii se animă mult sfera sentimentală. Este rost de decizii importante în cazul unei relații amoroase, însă și în privința copiilor. Schimbări de anvergură în plan sentimental. Se deschide o nouă etapă amoroasă în care pot intra în discuție înfiriparea unei relații noi, revigorarea celei vechi sau apariția unui copil. Prudență, răbdare, toleranță. Evită conservatorismul și gelozia!

Gemeni

Zodia Gemeni

Se conturează cheltuieli importante la începutul săptămânii, fie pentru cineva drag, un prieten de încredere, fie pentru un proiect profesional aflat în derulare de ceva vreme. Chibzuiște bine înainte de a cheltui o sumă cât de mică. Există și interese meschine, ascunse ale unora ce plănuiesc să profite de pe urma veniturilor tale. Multe dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalul este distorsionat, astfel că este bine să vorbești puțin și să asculți mai mult. Sunt șanse să călătorești pe distanțe scurte, dar fii prudent, pentru că sunt posibile neplăceri. Relațiile familiale și treburile gospodărești te solicită din plin. Se deschide o nouă etapă domestică, fie că este vorba despre reorganizarea spațiului locativ, fie că relațiile cu membrii familiei își modifică termenii și condițiile de desfășurare.

Rac

Zodia Rac

Ești în vervă toată săptămâna, astfel că ai șanse mari să schimbi multe și mărunte în viața ta. Se pare totuși că segmentul profesional este cel care te atrage cel mai mult. Analizează pe îndelete situația ta profesională și trasează un plan de îmbunătățire. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt tensionate, deci fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau accentuarea conflictelor. Cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. Apar informații noi privitoare la veniturile tale și la schimbarea condițiilor de muncă. Evită planurile de investiții financiare! Perioada actuală îți favorizează atât câștigurile, cât și cheltuielile. În planul relațiilor cu anturajul apropiat se deschide o nouă etapă, asta însemnând că te vei desprinde de unii apropiați și te vei orienta spre a-ți lărgi și îmbunătăți palmaresul cu prieteni noi.

Leu

Zodia Leu

Stările tale de spirit fluctuează mult în perioada analizată. De aici și organismul este obosit. Controlează-te, temperează-ți impulsurile de moment și ocupă-te serios de îmbunătățirea stării tale generale. Plimbările în aer liber, concentrarea pe gândirea pozitivă, relaționarea cu oamenii de bună calitate te ajută mult. Sunt momente bune pentru a-ți remodela sistemul valorilor morale și spirituale și mai ales de a te apropia de cele sfinte. Foarte importante sunt dialogurile și întâlnirile cu prietenii. Urmează-le sfaturile sau măcar notează-le într-un jurnal personal. Cheltuieli, primirea drepturilor salariale, dar și favoruri dinspre locul de muncă. Se conturează la orizont o nouă etapă de câștig din munca proprie. Evită investițiile nefondate! Multe discuții importante referitoare la îmbunătățirea câștigurilor personale.

Fecioara

Zodia Fecioara

Săptămâna începe alături de prieteni. Poți desfășura alături de aceștia activități interesante. Dialogurile din primele zile ale intervalului analizat îți aduc informații prețioase necesare în segmentul socio-profesional în care activezi. Retragera din forfota cotidiană este binevenită la mijlocul săptămânii, fiindu-ți utilă pentru odihnă și dialog interior. Oboseala va fi accentuată, iar afecțiunile vechi te pot necăji destul de mult. Odihnește-te, îngrijește-te corespunzător și cultivă gândirea pozitivă. Sunt momente pasagere, iar ceea ce ți se întâmplă cunoști deja. Doar că acum trebuie să fii ceva mai atent la nevoile organismului tău. Discuții de taină cu cineva de încredere din segmentul soico-profesional. Pe căi mai puțin obișnuite poți afla informații revelatoare privitoare la relațiile și situațiile în care ești implicat. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine. Debutul unei etape noi de viață și activitate.

Balanta

Zodia Balanta

Ești foarte solicitat în plan socio-profesional, mai ales de către șefi și de către reprezentanți ai unor instituții oficiale. Cumva ești forțat de împrejurări să iei decizii majore, să formulezi opinii legate de mersul lucrurilor la locul de muncă sau să te implici în activități comune cu alții. Se recomandă prudență, deoarece subiectivismul este accentuat. Una se gândește, una se spune și cu totul altceva se înțelege. Relațiile cu prietenii sunt dificile, dar sunt importante dialogurile cu aceștia, chiar dacă pe alocuri te necăjesc mult. Rezervă momente de odihnă, întrucât oboseala își va spune cuvântul în partea a doua a săptămânii. Este vremea marilor schimbări, astfel că vei primi impulsuri astrale deosebite pentru a trasa noi direcții se viață și a le urm îndeaproape. Posibile neplăceri legate de sănătatea sistemului digestiv.

Scorpion

Zodia Scorpion

Se conturează multă forfotă socio-profesională. Întâlniri și discuții la nivel înalt, participarea la reuniuni oficiale, cu multă lume, dar și controverse. Prudență, răbdare, măsură în toate! Te poți trezi în mijlocul unor conflicte, la care nici cu gândul nu gândești. Colaborările profesionale în care ești implicat, relația cu partenerul de viață sunt vulnerabile, datorită imaginii tale publice sau datorită statutului tău socio-profesional. Schimbări de anvergură pe toate planurile. Relațiile cu prietenii se evidențiază în a doua parte a săptămânii prin discuții și acțiuni comune importante. Evită să vorbești despre vulnerabilitățile tale. Se conturează etape noi în segmentul relațiilor cu prietenii, asta însemnând că de unii te vei desprinde definitiv și te vei apropia de alții.

Sagetator

Zodia Sagetator

Primele zile ale săptămânii evidențiază chaltuieli pe facturi, taxe, datorii de orice fel. Este bine să verifici situația bugetului și a documentelor care atestă că unele bunuri îți aparțin sau te poți folosi, legal, de ele. Forfota mentală este foarte mare pe 28 și 29 August. Avalanșa de gânduri care te înconjoară ajută la reevaluarea sistemului tău de valorilor morale și spirituale. Dialoguri cu oameni erudiți, planuri de studii, călătorii îndepărtate. Se recomandă prudență în orice fel de călătorie, pentru că sunt posibile neplăceri. Ești în centrul atenției multora, mai ales în segmentul profesional, unde se conturează o nouă etapă. Unii șefi te vor provoca la explicații vizavi de felul în care îți îndeplinești sarcinile de serviciu. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă. Acasă, membrii familiei și rudele au nevoie de sprijinul tău moral, emoțional și material. Acordă-le necondiționat!

Capricorn

Zodia Capricorn

În urma discuțiilor cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional vei fi nevoit să-ți revizuiești situația financiară. Se conturează cheltuieli majore datorită acestor persoane, dar și plata unor facturi restante, taxe, datorii către alte persoane sau către bănci. Prudență și discernământ, pentru că segmentul financiar, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții este foarte vulnerabil. Sunt posibile pierderi, erori în documente, dar și falsuri intenționate. În a doua parte a săptămânii ai de-a face cu șefi, sarcini de lucru urgente și reuniuni oficiale. Acordă timp și atenție atât casei, cât și membrilor familiei. Relațiile cu străinătatea se vor revigora, deshizându-se o nouă etapă deosebită. Planuri de călătorii și de studii pe termen lung.

Varsator

Zodia Varsator

Ai multe de făcut în perioada analizată, mai ales la serviciu. Ești sprijinit de către oameni de încredere, dar nu slăbi vigilența. Este posibil ca din greșeală, cineva să-ți compromită poziția din cadrul grupului de lucru. Relațiile parteneriale sunt în continuă forfotă, fiind posibile separarea, divorțul, destrămarea unei colaborări profesionale. Însă, pe de altă parte, se pot ivi oportunități noi de colaborare sau chiar o nouă relație matrimonială la orizont. Schimbările sunt de proporții în segmentul acesta și cu efecte pe termen lung. Analizează toate tipurile de relații în care ești implicat și renunță fără echivoc la persoanele care te solicită prea mult sau care își văd numai de interesele lor personale în relația cu tine. Cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, datorii. Se întrezărește o nouă etapă de câștig de la și prin alții.

Pesti

Zodia Pesti

Debordezi de energie și ești tentat să te implici în tot felul de treburi personale sau ale altora. Alege numai ceea ce te privește pe tine și intră în sfera ta reală de interes. Altfel riști să pierzi energie vitală, timp, resurse materiale. Relațiile sentimentale sunt anoste și probabil că vei fi nevoit să discuți cu persoana iubită sau copiii despre aspectele mai puțin plăcute ale relației voastre. Fii prudent, răbdător și ține cont și de spusele celorlalți. Așteptările tale vizavi de de cei dragi sunt exagerate în raporta cu ceea ce pot ei să-ți ofere acum. Mult de lucru la serviciu, relații colegiale interesante, dar și schimbări majore în plan profesional. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești pe îndelete. În plan partenerial se deschide o etapă nouă. Unele colaborări se pot finaliza, însă se pregătesc altele să intervină în viața ta.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker