Politic

Consiliul Municipal Orhei continuă să activeze în regim extraordinar, ritm alert, cu galeria plină

Mai puţin de 20 de minute le-au trebuit consilierilor municipali din Orhei ca să isprăvească o agendă de lucru cu 9 chestiuni pe subiecte destul de importante pentru oraș și locuitorii acestuia, relatează radioorhei.info.

Ca şi la marea parte a şedinţelor precedente, consilierii au fost convocaţi în plen în regim extraordinar, la sfârșitul săptămânii și al zilei de muncă. Pe lângă cele 4 chestiuni programate din timp, pe ordinea de zi au fost incluse suplimentar încă 5 proiecte de decizii. 

Consilierul majorităţii, Evgheni Pisov, care prezidează practic toate şedinţele în plen, a pus la vot cele 9 proiecte de decizii.

Toate proiectele de decizii au fost votate unanim în mai putin de 20 de minute. Foto radioorhei.info.

Din cei 27 de consilieri, la şedinţă au fost prezenţi 22. După o tradiţie stabilită de ceva vreme, la şedinţă au asistat între 20 și 30 de persoane, cunoscute ca simpatizanţi ai primarului Ilan Șor şi ai fracţiunii majoritare, care au creat o galerie, dislocându-se în spatele consilierilor municipali.

Urmaţi-ne pe Facebook Ziarul Cuvântul unde veţi găsi şi mai multe informaţii operative, comentarii, opinii.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker