Știri

Sergiu Cebotari, fostul angajat al Poștei Moldovei, care a făcut dezvăluiri despre schemele de contrabandă cu anabolizante, a fost achitat

Magistrații Curții de Apel Chișinău au luat decizia de a-l achita în ambele cauze penale pornite pe numele fostului angajat al Poștei Moldovei, Sergiu Cebotari, care a făcut mai multe dezvăluiri despre o schemă de trafic cu anabolizante și la mijlocul lunii martie curent a fost condamnat la opt ani de închisoare, cu executare, într-un dosar penal pentru delapidarea averii străine și folosirea muncii forțate.

Însuși Sergiu Cebotari nu s-a prezentat la ședința de judecată, deoarece se afla peste hotarele țării, unde a emigrat înainte de a fi condamnat. Foto UNIMEDIA.

Sergiu Cebotari afirma că a descoperit o schemă de contrabandă cu anabolizante încă în anul 2012, fapt pentru care ar fi rămas fără funcţie. Atunci, Sergiu Cebotari spunea că şefii instituţiei nu doar sunt la curent, dar chiar controlează afacerea ilegală. Potrivit lui Cebotari, anabolizantele erau camuflate în colete cu etichetă „Сărţi” sau „Broşuri”.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker