EvenimenteRezina

Foișorul sănătății a fost inaugurat la școala din satul Pripiceni-Răzeşi

Elevi, părinți, profesori, autorități publice locale din comuna Pripiceni, r. Rezina au inaugurat în curtea școlii un Foișor al sănătății, alăturându-se campaniei UNFPA Moldova Educația pentru sănătate – dreptul meu, alegerea mea!

Foișorul a fost pictat de către elevi cu mesaje și imagini de promovare a educației pentru sănătate și va deveni un spațiu non-formal de interacțiune și educație cu privire la modul de viață sănătos.

Școala din Pripiceni, Rezina este una din cele 15 școli din raioanele Rezina, Cahul, Orhei, Făleşti și Ungheni, care au primit minigranturi pentru promovarea educației pentru sănătate în comunitatea lor în cadrul unui proiect desfășurat în colaborare cu Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării, Parteneriate pentru Fiecare Copil, Centrul Educaţional Pro Didactica.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker