RezinaȘtiri

“Haiducii” din Rezina la Târgul Creatorilor Populari de la Sibiu

În perioada 15-18 august, ansamblul popular „Haiducii” şi interpreta de muzică populară de la Palatul raional de cultură din Rezina, Angela Laur, au promovat imaginea şi cultura  raionului şi a R. Moldova pe segmentul artistic în cadrul aniversării a XXXVI-ea a Târgului Creatorilor Populari din România, desfășurat în Dumbrava Sibiului.

Deplasarea a fost organizată de Secţia Cultură Rezina şi Centrul Naţional de Conservare şi Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial din R.Moldova.

Potrivit reprezentanţilor ansamblului, pe parcursul a trei zile Haiducii rezineni au delectat participanţii la Târg cu câte două programe muzicale, care au fost apreciate de public cu aplauze furtunoase, dar şi diverse suvenire înmânate artiştilor rezineni.

Reporter “C”

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker