Social

Copiii vor plăti mai mult pentru cântatul la chitară la Școala de Muzică din Orhei

Consiliul Municipal Orhei a aprobat taxele de studii pentru anul curent la Școala de Arte și la Școala de Muzică din Orhei.

Potrivit radioorhei.info, la Şcoala de Arte, taxa lunară pe care trebuie să o achite un elev dornic de a învăța pictura și sculptura nu a fost modificată. Cei 192 de copii care sunt înmatriculaţi aici vor trebui să achite câte 90 de lei pentru o lună de studii. La Şcoala de Muzică, unde învaţă aproape 260 de copii, plata lunară pentru pian şi cea pentru alte compartimente de studii e de aproape 3 ori mai mare, dar a rămas și aceasta neschimbată – în mărime de 240 lei şi, respectiv, 225 lei.

Consilierii municipali au aprobat însă și o inovaţiune, însoţită cu o majorare a taxei de studii la unul din instrumentele muzicale.

În anul precedent, chitara era inclusă într-o categorie comună, intitulată “alte compartimente”, iar cântatul la chitară, ca şi la alte instrumente, costa 225 lei pe lună. Pentru anul de studii curent, chitara a fost separată într-o categorie individuală şi consilierii de Orhei au aprobat o majorare a taxei lunare cu 25 de lei. Astfel, părinţii copiilor care doresc să înveţe a cânta la chitară vor trebui să achite lunar câte 250 de lei.

Foto simbol. Sursa: Lecţii de chitară

Urmaţi-ne pe Facebook Ziarul Cuvântul unde veţi găsi şi mai multe informaţii operative, comentarii, opinii.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker