EvenimenteSocial

Un bărbat s-a înecat în iazul din Orhei, în după amiaza zilei de ieri

Săptămâna trecută, în iazul din Orhei s-a înecat un bărbat în vârstă de 57 de ani.
Apelul despre dispariţia bărbatului ar fi parvenit la „112” la ora 17:30, din partea grupului de persoane care se odihneau împreună cu victima pe malul iazului.

Acţiunile de căutare şi salvare ar fi fost desfăşurate de către salvamarii de la Staţia de salvare, care au extras corpul neînsufleţit din apa la ora 18:05.

Potrivit informaţiei prealabile, de care dispune Direcţia Situaţii Excepţionale Orhei, bărbatul s-ar fi scăldat într-un loc neamenajat, departe de plaja autorizată și de zona de intervenție a salvamarilor.
De la începutul anului curent, în raionul Orhei au fost înregistrate patru cazuri de înec, printre care un copil, iar în republica – 74 de cazuri, inclusiv 10 copii.

DSE Orhei mai comunica că în zilele de odihnă, au fost verificate 66 de bazine acvatice din raion şi au fost distribuite 264 de pliante informative şi avertizări, pentru a preîntampina cazurile de înec în rândul populaţiei. Principalele interdicţii sunt: scăldarea în locuri neamenajate, intrarea în apă în stare înfierbântată şi după consum de alcool, plonjarea în apă, lăsarea copiilor fără supraveghere.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker