Util

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie

Berbec: Luna Plină de joi se manifestă în casa vitalității tale, motiv pentru care ai putea simți un imbold de energie pe care riști să nu-ți dai seama cum ai putea să-l gestionezi mai bine. Ți se recomandă să faci sport ori să te ocupi de activități care în alt context erau istovitoare pentru tine. În felul acesta, îți cheltui energia şi faci ceva util cu ea pentru tine.

Taur: LuLuna Plină de joi se suprapune peste axa sănătății din horoscopul tău general. Nivelul tău de impulsivitate ar putea crește, deci caută metode de a-ți regăsi echilibrul mental și sufletesc. În caz contrar, ai putea ajunge să spui ori să faci lucrurile pe care vei ajunge să le regreți cândva.   

Gemeni: Sâmbătă și duminică, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general. Ideal ar fi să faci în așa fel încât să te deschizi la idei noi. În caz contrar, s-ar putea să ai de-a face cu unele pase destul de proaste care îți pot afecta planurile de weekend. Străduiește-te să fii optimist/ă.     

Rac: Luni și marți, Luna tranzitează casa filozofiei tale de viață, indiciu cum că primele două zile din săptămână pot veni la pachet cu evenimente destul de importante care-ți pot da lecții valoroase despre viață. Străduiește-te să le integrezi în sistemul tău de valori, principii și credințe și vei avea mult de câștigat pe viitor. Acest lucru poate fi dificil, dar beneficiile se vor arăta curând.       

Leu: Cum Luna Plină de joi are loc în casa rudelor partenerului, ar putea apărea tensiuni între tine și ei. Dacă anumite chestiuni ard mocnit între voi, poate ar fi cazul să dați răul afară și să vă vărsați năduful. Nu-i nevoie decât să vă gândiți unii la sentimentele altora și în felul acesta nu veți face mai mult rău decât bine. Trebuie să existe totuși deschidere la comunicare din ambele părți.  

Fecioara: Luna Plină de joi se suprapune peste axa financiară din horoscopul tău general. În cazul tău, ea se face simțită cel mai mult în casa banilor și a bunurilor deținute în ascoiere cu terțe persoane. Când vine vorba de negocierile de ordin financiar ori de tocmelile dintre voi, ideal ar fi să nu fii pripit/ă. În caz contrar, vei avea destul de mult de tras în viitorul apropiat.  

Balanţa: Luna Plină de joi ar putea crea tensiuni în viața de cuplu, motiv pentru care, dacă tu și partenerul ajungeți să vă certați din nimicuri, ar fi cazul să vă luați mai puțin în serios și să încetați cu ostilitățile. Este drept că nu strică puțină hârjoneală, dar în acest moment, linia de demarcație dintre tachinare și ceartă în toată regula este ușor de trecut fără să-ți dai deloc seama. 

Scorpion: Luna Plină de joi se manifestă plenar chiar în casa sănătății fizice din horoscopul tău general. Avertismentele ar fi acelea că durerile de cap și micile accidente în acea regiune a corpului te pândesc la tot pasul, deci caută să dai dovadă de îndemânare dacă nu-ți dorești să ai de-a face de pe urma lor. Șansele sunt mari să nu poți reuși totuși acest lucru în întregime. Nu te descuraja.    

Săgetător: Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că, în cea mai mare parte a sfârșitului de săptămână, ideal ar fi să nu exagerezi cu alimentele excesiv de grele, sărate sau dulci. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu dureri de stomac ori să te pricopsești cu o senzație supărătoare de balonare. Caută să dai dovadă de moderație în toate.

Capricorn: Luna Plină de joi se manifestă plenar în casa familiei, universul tău interior, motiv pentru care ai putea resimți efectele acestui eveniment astral fără să te afecteze fizic propriu-zis. Dacă te regăsești adesea într-o stare de tensiune, mai mult sau mai puțin indusă de apropiați, încearcă să te calmezi din timp. Există riscul să nu te mai poți opri și să-ți iasă un scandal.    

Vărsător: Luna Plină de joi se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău general, semn că opiniile apropiaților se pot dovedi a fi un ajutor de nădejde dacă te gândești să lucrezi la tine însuți. Cel puțin săptămâna aceasta, dezvoltarea ta personală depinde într-o mai mare măsură decât de obicei de opinia lor. Așteaptă-te la critici și încasează-le ca un adevărat campion.

Peşti: Luni și marți, Luna se mișcă prin zodiacul nașterii tale căruia-i corespunde casa vitalității din horoscopul tău general. Așa se face că nivelul tău de energie ar putea fluctua destul de mult în primele două zile ale săptămânii. Ideal ar fi așadar să nu-ți propui să finalizezi sarcini de lucru prea dificile atunci. S-ar putea să nu poți investi fizic sau emoțional pe cât ar trebui să o faci.

De Anca Simina Martin

Urmaţi-ne pe Facebook Ziarul Cuvântul unde veţi găsi şi mai multe informaţii operative, comentarii, opinii.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker