Știri

CEC a inițiat procedura de validare a mandatelor a doi deputați

Comisia Electorală Centrală a inițiat procedura de validare a mandatelor a doi deputați care urmează să vină în Parlament pe listele supleante ale Partidului Democrat și, respectiv, Blocului ACUM. Este vorba despre Ruxanda Glavan și Serghei Cataranciuc.

Ruxanda Glavan (nr. 17 pe lista națională a democraților) este fostă ministră în trei guverne: Streleț, Gaburici și Filip.

Serghei Cataranciuc (nr. 22 pe lista Blocului ACUM) activează în învățământul universitar de peste 30 de ani și este laureat al Premiului Național în domeniul Științei și Tehnicii.

Cele două fotolii de parlamentar au devenit vacante după demisia anunțată de Otilia Drăguțanu (PDM) și accederea Lilianei Nicolaescu-Onofrei (ACUM) în funcția de ministră a educației, culturii și cercetării.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker