Știri

Funcţionari disponibilizaţi

Cabinetul de miniștri a aprobat la sfârşitul săptămânii trecute o hotărâre cu privire la preavizarea unor persoane care dețin funcții publice de conducere de nivel superior, de secretar general de stat și secretar de stat, dar şi de șef și de șef adjunct în cadrul oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat, în legătură cu lichidarea acestor funcţii. 

Printre funcţionarii respectivi figurează şi colaboratorii Oficiului Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, Vasile Costin, şef, Victor Vlas, Oleg Tudosan şi Victoria prisacari, şefi adjuncţi.

„Preavizul se acordă cu o durată de 30 de zile calendaristice, termen care curge de la data aducerii la cunoștință funcționarului public a prezentei dispoziții contra semnătură. Persoanelor indicate, care sunt în concediu de odihnă anual plătit sau în concediu medical, prezenta dispoziție li se va aduce la cunoștință contra semnătură în ziua revenirii la serviciu a acestora.

În temeiul art.63 alin.(3) din Legea nr.158/2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public, în perioada de preaviz programul de muncă pentru persoanele respective se reduce cu până la 2 ore zilnic, fără reducerea salariului cuvenit”, se spune în hotărâre.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker