Știri

Cine a câştigat concursul pentru funcţia de director CNA…

Ruslan Flocea este câștigătorul concursului pentru șefia Centrului Naţional Anticorupţie (CNA), organizat de Parlament. În prezent, Flocea deține funcția de secretar general al Președinției Republicii Moldova.

Foto: ziarelive

La Președinție, Ruslan Flocea a venit în anul 2016.

Din 2012 până în 2016, acesta a activat în funcția de șef în două direcții ale Centrului Național Anticorupție. Ruslan Flocea a fost șef al Direcției Generale Teritoriale de la CNA, iar anterior a fost și șef al Secției investigații speciale.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2018, acesta a obținut un salariu de 166 mii de lei în urma activității sale la Președinție. Familia acestuia declară o casă de locuit, un apartament, câteva terenuri și un autoturism Volvo cumpărat cu zero lei anul trecut.

Flocea deține o licență în științe economice și alta în științe politice și un master în administrație publică.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker