ȘtiriTelenești

Un tânăr a fost împușcat la Telenești

Chisinau (IPN)

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit după ce a fost împușcat dintr-o armă de vânătoare. Oamenii legii au reținut un suspect, fiind vorba de un consătean, cu care victima ar fi fost în conflict.

Irina Burdujan, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, a declarat pentru IPN că oamenii legii au fost alertați joi, 25 iulie, de către o femeie din satul Negureni, precum că și-a depistat feciorul împușcat. S-a stabilit că tânărul se afla singur acasă, în momentul în care persoana suspectă a intrat în curte. De asemenea, se presupune că victima i-ar fi deschis ușa agresorului, moment în care a fost împușcat.

Irina Burdujan a menționat că suspectul în vârstă de 28 de ani a fost reținut la scurt timp la el acasă. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, însă nu își recunoaște vina. Pe marginea acestui caz a fost pornită o urmărirea penală pentru tentativă de omor, însă întrucât tânărul a decedat, aceasta urmează să fie recalificată – în pentru omor intenționat.

Suspectul riscă închisoare de la 10 la 15 ani.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker