ȘtiriTelenești

Echipa CALM s-a întâlnit cu echipa veteranilor fotbalului din Telenești

După meci – o poză comună or, a învins prietenia.

 

La doi ani după ce pe stadionul din Telenești a avut loc turneul la fotbal dintre echipele primarilor din regiunea Orhei pentru cupa săptămânalului CUVÂNTUL, sâmbătă, pe același teren, a avut loc un  meci în care s-au întâlnit echipele Congresului Autorităţilor Locale din Moldova (CALM) și veteranilor fotbalului din Telenești.

 

Echipa CALM a fost condusă de Viorel  Furdui, președintele executiv al Congresului, iar cea a veteranilor fotbalului – de către Aurel Conea, pensionar MAI și unul din animatorii acestei probe de sport din raion.

Potrivit mai multor jucători, meciul a fost anevoios din cauza caniculei.

”Ne-am zis că dacă vrem să câștigăm, trebuie să ne implicăm plenar. Cu părere de rău, nu prea reușim să ne adunăm pentru a ne antrena,  fiindcă membrii selecționatei noastre locuiesc în diferite colţuri ale republicii”, a remarcat Ion Tulbure, primarul de Târșiței, care a jucat în echipa CALM.

”A fost un joc interesant, cu multe surprize. Este adevărat că oboseala jucătorilor s-a observat deja către sfârșitul primei reprize. Chiar am anunțat niște pauze pentru hidratare”, ne-a relatat Oleg Legaci, președintele Asociaţiei raionale de fotbal Telenești, care a arbitrat jocul.

Teleneştenii au învins cu scorul 4 : 3.

Viorel Furdui a relatat că în luna viitoare echipa CALM va avea întâlniri cu echipe din mai multe țări, în cadrul campionatului european al echipelor de primari, care se va desfăşura la Bratislava, capitala Slovaciei:

”Au devenit tradiționale asemenea meciuri în UE și noi participăm. Deși victorii am avut mai puține, echipa noastră este așteptată de suporterii moldoveni, dar și de ceilalți participanți la turneu”, a remarcat dl Furdui.

Ion Cernei     

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker