Social

Cum să cresc 8 copii cu o mie de lei?

Sunt o mamă cu 8 copii, dintre care ultimii doi sunt gemeni şi au 6 luni. Nu mă pot duce undeva la lucru nici eu, nici soţul, care trebuie să mă ajute, pentru că gemenii sunt bolnavi şi mă duc în toată luna la control la Chişinău cu ei.

Pentru copii primesc o indemnizaţie de o mie de lei. Am bătut deja toate pragurile, dar peste tot mi se spune să întreţin familia din aceşti o mie de lei, că mai mult nu mi se cuvine.

Până în luna august nu am primit lapte praf pentru copii, acum ne-au dat 8 cutii, dar nu-mi ajung şi trebuie să mai cumpăr. Medicamentele tot le cumpăr.

Nici nu mai ştiu ce să fac. Poate cineva să mă îndrumeze unde să mă mai adresez după ajutor? Iată telefonul meu: 0254-79-3-16.

Ala Rusu, s. Tarasova, raionul Rezina 

Urmaţi-ne pe Facebook Ziarul Cuvântul unde găsiţi şi mai multe informaţii, comentarii, opinii.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker