OrheiȘtiri

O bătrână de 83 de ani ar fi fost violată şi jefuită de un tânăr de 26 de ani

Foto simbol. Sursa: Canal2

O femeie de 83 de ani din raionul Orhei ar fi fost violată de un tânăr de 26 de ani. Ulterior, individul ar fi jefuit-o pe victimă de zece mii de lei. După cum relatează tv8, totul s-a întâmplat pe data de 11 iulie curent.

„Polițiștii au fost anunțați de către vecina victimei, o femeie de 63 de ani. Forțele de ordine au stabilit că bărbatul ar fi întreținut un raport sexual forțat. Oamenii legii l-au arestat pe suspect dimineața, în timp ce dânsul se afla la domiciliu”, a declarat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Orhei, Irina Burdujan.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală pe infracțiunile de viol și jaf. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă șapte ani de închisoare.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker