Știri

Vizite de studiu ale formatorilor de opinie din regiuni

La data de 18 iulie 2019, Centrul de Informare şi Documentare NATO (CID NATO) în Moldova a desfășurat o activitate de informare, la care au participat 20 de formatori de opinie din raioanele Hâncești și Telenești, scrie https://www.facebook.com/centrul.nato

Liderii de opinie au vizitat Oficiul de Legătură al NATO în Republica Moldova și Ambasada Lituaniei în Republica Moldova (Ambasada Punctelor de Contact NATO în Moldova).

Au avut loc discuții active. Au participat ca vorbitori: dna Elena Marzac, directoarea executivă a CID NATO, dna Kristina Baleisyte, șefa Oficiului de Legătură NATO în Moldova, dl Veaceslav Iatco, șeful Secției NATO și cooperare politico-militară din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, dl Andrej Didenko, ministru consilier, șeful adjunct al Ambasadei Republicii Lituania în Republica Moldova. Vizita este realizată în cadrul unui proiect, implementat de CID, cu suportul Oficiului de Legătură NATO în Republica Moldova, în contextul aniversării a 70 de ani de la fondarea NATO.

Scopul acestor activităţi este sensibilizarea opiniei publice cu privire la cooperarea NATO – Republica Moldova și îmbunătățirea dialogului pe această temă cu societatea civilă, mediul academic, APL și mass-media.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker