ȘtiriTeleneștiUtil

Deputata Maria Ciobanu va primi cetăţenii în audiență la Telenești

De luni, 22 iulie 2019, locuitorii raionului Telenești vor avea posibilitate să vină în audienţă la deputata Maria Ciobanu nemijlocit în centrul raional, la adresa str. 31 August, nr. 2.

În scrutinul parlamentar din 24 februarie 2019 Maria Ciobanu a fost aleasă deputată din partea Blocului ACUM pe circumscripţia uninominală nr.14 Teleneşti.

Până în anul 2010, când a fost aleasă în Parlament pe lista PLDM, Maria Ciobanu a făcut carieră în învățământul public în calitate de profesoară, iar în perioadele 1992 – 1994 şi 2007-2010 a deţinut funcţia de şefă a Direcției Generale Învățământ, Tineret și Sport Nisporeni.

Maria Ciobanu s-a remarcat în Parlament prin declarații dure în adresa partidelor şi deputaţilor care promovau politici nocive interesului naţional şi cetăţenilor R.Moldova. Pe parcursul a două mandate de deputat, a participat la elaborarea a 94 de proiecte de legi.

Ion Cernei

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker