Evenimente

Sărbătoare pentru oamenii în etate din Cobâlea

Locuitorii în etate din s. Cobâlea, raionul Şoldăneşti au avut prilej pentru a se odihni, a schimba o vorbă cu reprezentanţii administraţiei publice a satului. Întrunirea a avut loc în incinta casei de cultură.

Primara satului, Angela Ababii, i-a felicitat pe cei adunați cu ocazia sărbătorii oamenilor în etate şi a oferit cadouri la  5 cupluri care și-au sărbătorit în anul acesta nunta de aur şi la 13 cupluri în care ambii soți au depășit vârsta de 75 de ani. De premii au avut parte și cel mai în vârstă bărbat și cea mai în etate femeie din sat. În total au fost premiate circa 170 de persoane, care au trecut de 75 de ani.

La festivitate a venit întreg satul pentru a asista la concertul prezentat de interpreta Anișoara Puică. 

Potrivit informației oferite la Primăria Cobâlea, în organizarea sărbătorii de rând cu administrația locală au participat şi colaboratorii instituțiilor publice din localitate. Cheltuielile au fost acoperite din bugetul primăriei.

Natalia Rotari

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker